Étterem

Szállás

Kényelmes szállást kínálunk egész évben a Koliba Panzióban, összesen 44 ággyal (pótágyakkal együtt). 14 kétágyas szoba található TV-vel és WC-vel ellátott, saját fürdőszobával, míg 8 közülük egy pótágy kinyitható kanapéval rendelkezik. Az alsó földszinten három kétágyas szoba is található, kedvezményes áron, egyenként 2 fő részére, pótágy lehetősége nélkül. Minden szobához saját fürdőszoba és TV tartozik. Az igényesebb vendégek vagy gyermekes családok számára elkészítettünk egy 4 ágyas erkélyes családi szobát, amelyben a kényelmes ágyak mellett egy fő részére pótágyként szolgáló kanapé, dohányzóasztal, TV is rendelkezésre áll. és saját, tágas fürdőszoba WC-vel. Ingyenes WiFi internet-kapcsolat az egész épületben. A svédasztalos reggelit 07:30 és 09:30 között szolgálják fel.

Check-in 14:00 / Check out-10:00

Sztenderd szoba

14 kétágyas szoba TV-vel és WC-vel ellátott, saját fürdőszobával, melyek közül 8-ban lehetőség van egy pótágy elhelyezésére.

Családi szoba

Az igényesebb vendégek vagy gyermekes családok számára elkészítettünk egy 4 ágyas családi szobát, amelyben két külön hálószoba található erkéllyel, TV és tágas fürdőszoba WC-vel. Pótágy elhelyezésére lehetőség.

Turista szoba

2 ágyas szobák a földszinten, kedvezményes áron, egyenként 2 fő részére. Pótágy elhelyezésére nincs lehetőség. Minden szobához saját fürdőszoba és TV tartozik.

Árlista

Szezon: 15.06 – 15.09 / 26.12 – 28.02 / Húsvét